ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε με την οικογένεια και τους φίλους του Π.Φύσσα

Η πρωτοβουλία κοινωνικών δράσεων «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ» (Οικογ. & φίλοι Παύλου Φύσσα) πραγματοποιεί προβολή του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε και συζήτηση με τον Αρη Χατζηστεφάνου και τον Θανάση Καμπαγιάννη, στις 18/2, στον πολυχώρο τέχνης «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44) και ώρα 18:00.

Το δελτίο Τύπου της πρωτοβουλίας αναφέρει:

“Μετά την ανακοίνωση του βουλεύματος για την υπόθεση της ναζιστικής οργάνωσης, όλα δείχνουν ότι επιτέλους μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την δίκη. Οι προκλητικές όμως καθυστερήσεις κράτους-δικαιοσύνης για τις διαδικασίες και την ανακοίνωση ημερομηνίας έναρξης της, αφήνει ανοιχτό ένα φρικιαστικό ενδεχόμενο: Μετά τη λήξη του 18μηνου της προφυλάκισης των κατηγορουμένων, να είναι και πάλι έξω, ΝΟΜΙΜΑ, με όλα τα προνόμια που προσφέρει η ελευθερία.

Αυτό, πέραν του ότι εκφράζει την αίσθηση ότι δεν υπάρχει διάθεση καταδίκης τους, θα τους έδινε μεγάλα πλεονεκτήματα εν όψη της δίκης, αλλά και θα πυροδοτούσε νέο κύκλο βίας και αίματος στη κοινωνία μας. Η πρωτοβουλία κοινωνικών δράσεων «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ» (Οικογ. & φίλοι Παύλου Φύσσα) θέλοντας να τονίσει αυτό το χωρίς προηγούμενο ενδεχόμενο, που «θα έριχνε και άλλο λάδι στη φωτία» που καίει στην κοινωνία μας κατά των νεοναζί δολοφόνων, αλλά και να δηλώσει ότι με αυτό θίγονται με το χειρότερο τρόπο οι μνήμες των θυμάτων και οι οικογένειες τους, πραγματοποιεί στις 18/2, στον πολυχώρο τέχνης «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44) και ώρα 18:00 την επόμενη δράση της.

Θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ «Φασισμός Α.Ε.» του Άρη Χατζηστεφάνου (που θα είναι παρών) και θα ακολουθήσει συζήτηση ενημέρωσης για τη δίκη και της σημασίας της με τον Θανάση Καμπαγιάννη, δικηγόρο-μέλος της πρωτοβουλίας για την πολιτική αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος”.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ 18ΜΗΝΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

afisa

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ