Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο κλείνει 8 χρόνια στον αέρα και τα γιορτάζει με ένα διήμερο street party, στη γειτονιά που βρίσκονται τα στούντιο και τα γραφεία του σταθμού, στο Ψυρρή.

Η οδός Σαρρή και ο πεζόδρομος της Αγίων Αναργύρων (περιοχή Ψυρρή) μετατρέπεται σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτυ, με όλα τα καταστήματα της περιοχής να συμμετέχουν, βάζοντας τα κόκκινα για τα γενέθλια του σταθμού.

Η γιορτή ξεκινά στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα τελειώσει αργά το βράδυ της Κυριακής. Μουσικοί και συγκροτήματα του δρόμου, ακροβάτες, χορευτές, θέατρο δρόμου και παιδικό θέατρο, εικαστικοί και τροβαδούροι… καταλαμβάνουν τον πεζόδρομο της Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή και φτάνουν ως την Σαρρή έξω απ’ τον σταθμό…

Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στη γιορτή που διοργανώνει ο σταθμός: Σταμάτης Κραουνάκης, Μάνια Παπαδημητρίου, Μίλτος Πασχαλίδης & Κώστας Θωμαΐδης, Καλλιόπη Βέττα & Γιάννης Κ. Ιωάννου,Tilemachos Moussas Trio, Στάθης Δρογώσης, Σπύρος Γραμμένος, Λεωνίδας Μαριδάκης, Απόστολος Ρίζος, Μαρία Πανοσιάν, Θέατρο Του Νέου Κόσμου, Αέρα Πατέρα, Cirko Cachivache, Στυλιανός Τζιρίτας, Μαρία Λατσίνου feats. Χρήστος Αλεξόπουλος, Elektrobalkana,JazzMatazz, Τζίτζικες, Οι Γριές, Muchatrela, Λευτέρης Χαβουτζάς, Doc4Life, NAIF, Sistah Jammaroots, Σπύρος Ξένος (ΟΜΑΔΑ ΠΕΙΡΑ(Γ)ΜΑ) & Δήμητρα Χαριτοπούλου, Λευτέρης Γρηγορίου & GLOBAL DAOULIA, Spyros Pan.