Τι κατάλαβε η ΝΔ από οικονομία, ιστορία, γεωγραφία

– Η βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη πιστεύει ότι ο Λεωνίδας και οι 300 κατατρόπωσαν τους Πέρσες.

– Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας, Α Γεωργιάδης, πίστευε ότι ο Ισημερινός και το Εκουαδόρ είναι δυο διαφορετικές χώρες αγνοώντας ότι είναι μια.

τουιταδονη

 

 

 

 

 

– Ο Γενικός Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, Θανάσης Μπούρας, νόμιζε ότι ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν είναι γυναίκα, αγνοώντας ότι είναι άντρας.

– Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη πιστεύει ότι ο η Αργεντινή δανείστηκε χρήματα από τα “κοράκια” και τον Πολ Σίνγκερ το 2008 αγνοώντας πως λειτουργεί η έκδοση ομολόγων και η κυκλοφορία τους στη δευτερογενή αγορά.

http://www.youtube.com/watch?v=U8wjur1HEPA&t=10m20s

– Ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος υποσχέθηκε να διώξει την Τρόικα όπως ο Οδυσσέας έδιωξε τους μνηστήρες της Κλεοπάτρας, αγνοώντας ότι ο Οδυσσέας ήταν με την Πηνελόπη.

Το έχουμε ξαναπεί… ποτέ άλλοτε στην ελληνική ιστορία το μορφωτικό και διανοητικό επίπεδο των κυβερνώντων δεν ήταν τόσο χαμηλό σε σχέση με αυτό των κυβερνωμένων. Επίσης ποτέ άλλοτε ένας πρωθυπουργός δεν επέλεγε τόσο ασήμαντες προσωπικότητες να τον πλαισιώνουν ώστε να εμφανίζεται ανώτερός τους.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ