Ταρίκ Αλί: Η Ελλάδα μας έστειλε ένα ανεπιθύμητο δώρο – τον Γιάνη Βαρουφάκη

Ένα σκληρό σχόλιο για την στήριξη που παρέχει ο Γιάνης Βαρουφάκης στην παραμονή των χωρών στην Ευρωζώνη και την ΕΕ, επεφύλαξε ο γνωστός συγγραφέας και αναλυτής Ταρίκ Αλί στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Λαϊκή Ενότητα στην Αθήνα με τίτλο «Brexit, Ευρώπη και Ελλάδα».

«Η ελληνική αριστερά μας έστειλε ένα δώρο που δεν ήταν πολύ ευπρόσδεκτο: τον Γιάννη Βαρουφάκη», σχολίασε ο Ταρίκ Αλί αναφερόμενος στην υποστήριξη που παρείχε ο πρώην υπουργός οικονομικών στην καμπάνια για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μιλώντας σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Ταρίκ Αλί ανέλυσε τις ισορροπίες που δημιουργούνται στη Βρετανία και ολόκληρη την Ευρώπη μετά το δημοψήφισμα του Brexit αλλά και τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που θα βρεί μπροστά της η ευρωπαϊκή Αριστερά.

To Info-war.gr κατέγραψε την εκδήλωση και θα παρουσιάσει όλα τα video



inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ