ΣΥΡΙΖΑ vs Monty Python: How to irritate people

Σε μια από τις πιο απολαυστικές στιγμές της καριέρας του ο Τζον Κλιζ παρουσίασε μαζί με την υπόλοιπη παρέα των Monty Python το θρυλικό How to irritate people. Πρόκειται για συμβουλές για το πως να ενοχλείς τους ανθρώπους, φτάνοντας στο σημείο να καταστρέφεις τα εγκεφαλικά τους κύτταρα.

Και η σημαντικότερη συμβουλή ήταν: «Μην το τραβάτε στα άκρα, γιατί τότε θα εκραγούν από την οργή, θα αρχίσουν να φωνάζουν και να γίνονται επιθετικοί. Έτσι όμως θα απελευθερωθεί όλη η ένταση και οι ενοχλήσεις τις οποίες με τόση προσοχή φροντίσαμε να συσσωρεύσουμε μέσα τους».

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται στην Κουμουνδούρου κάθε μέρα όταν κάθονται και (γελώντας τρανταχτά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους ηλίθιους) καταστρώνουν την πολιτική που θα μας φέρει πιο κοντά στη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Στα τελευταία κατορθώματα ήταν η ανακοίνωση από το το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εξέφρασε την στήριξή του στην αντικυβερνητική απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης και ταυτόχρονα την απόλυτη «στήριξη στην προσπάθεια της κυβέρνησης για την υπεράσπιση των συντάξεων».

Η ανακοίνωση εκδόθηκε την ημέρα της συνάντησης Τσίπρα – Κουβέλη, ο οποίος κατά τα φαινόμενα αναλαμβάνει το ρόλο της αριστερής (πλέον) συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσοχή όμως εκεί στην Κουμουνδούρου. Βρίσκεστε σε εκείνη την κρίσιμη καμπή που περιέγραφε ο Τζον Κλιζ, όπου μπορεί οι αντιδράσεις του κόσμου από την καθημερινή κοροϊδία να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο και να χάσετε όσα οικοδομήσατε με τόσο κόπο.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ