Στις 23/10 η παρουσίαση για το νέο ντοκιμαντέρ

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 20:30 οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika θα παρουσιάσουν τον τίτλο και το πρώτο διαφημιστικό video του νέου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν σε σχέση με τον φασισμό και την οικονομία.

Θεωρώντας ότι η μάχη με το φασισμό μόλις ξεκίνησε στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη, το ντοκιμαντέρ αναζητά τις βαθύτερες διασυνδέσεις της άκρας δεξιάς και του φασιστικού παρακράτους με τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ από την Ιταλία και τη Γερμανία του ’30 μέχρι την Ελλάδα της κατοχής, της δικτατορίας και του σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και θα είναι όπως πάντα διαθέσιμο δωρεάν για ελεύθερη χρήση και αναμετάδοση.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν το Debtocracy και το Catastroika, τα οποία μεταδόθηκαν στο Ιντερνετ και παρουσιάστηκαν σε χιλιάδες δημόσιες προβολές και σε τηλεοπτικούς σταθμούς από την Ιαπωνία μέχρι τη Λατινική Αμερική.

https://info-war.gr/wp-content/uploads/2013/10/floral.jpg
Τo Debtocracy και το Catastroika αποτέλεσαν δυο από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα πειράματα χρηματοδότησης από το κοινό, στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη. Το ίδιο μοντέλο θα χρησιμοποιηθεί και στο τρίτο ντοκιμαντέρ. Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα δεχθούμε χρήματα από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα και ζητάμε από τους θεατές μας να ενισχύουν οικονομικά την παραγωγή μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ, που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 20:30.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Café Floral, στην πλατεία Εξαρχείων και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα info-war.gr. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά με τον Άρη Χατζηστεφάνου, τον Λεωνίδα Βατικιώτη και την υπόλοιπη ομάδα δημιουργών του νέου ντοκιμαντέρ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δημιουργούς και τις προηγούμενες παραγωγές της Infowar productions αλλά και τα σχόλια διεθνών μέσων ενημέρωσης όπως ο Guardian, το Al Jazeera, η Die Zeit και το Nation επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.infowarproductions.com

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ