«Σκυλιά, φυλάτε τα αφεντικά σας»

Viral έγινε μέσα σε λίγα λεπτά η φωτογραφία από την σκυλοτροφή και το κεσεδάκι με το νερό που άφησαν διαδηλωτές μπροστά στα πόδια των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως «σκυλιά φιλάτε τα αφεντικά σας»

Είχε προηγηθεί νέος γύρος επιθέσεων των ανδρών των ΜΑΤ εναντίον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ με αποτέλεσμα, να οδηγηθεί στο ΚΑΤ η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη μαζί με τρεις καθαρίστριες.

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία του προέδρου των Ελλήνων Φωτορεπόρτερ Μ.Λώλου, στον Ρ/Σ Στο Κόκκινο

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης προσπάθεια γνωστών σχολιαστών μεγάλων μέσων ενημέρωσης να αποδώσουν την επίθεση της αστυνομίας στη «βία» των καθαριστριών.

Πρόκειται για υπαλλήλους του ίδιου συγκροτήματος ΜΜΕ που το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου του 2008 μιλούσαν για την ανάγκη να υποστεί ο δολοφονημένος από την ΕΛ.ΑΣ, Α.Γρηγορόπουλος, τις συνέπειες για τη στάση του απέναντι στην αστυνομία.

Την ίδια γραμμή επανέλαβαν λίγο αργότερα και υπάλληλοι του τηλεοπτικού μορφώματος της ΝΕΡΙΤ.

Bp8smbIIEAAfdOS (1)

Με ανακοίνωσή του Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταγγέλλει έντονα τον άγριο ξυλοδαρμό από τις δυνάμεις των ΜΑΤ των συναδέλφων μας φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ) και Τατιάνας Μπόλαρη (η συνάδελφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο), καθώς και τεχνικών κάμεραμαν που κάλυπταν τη συγκέντρωση των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

«Οι αγωνιζόμενες ενάντια στην απόλυσή τους καθαρίστριες δέχτηκαν τον αναίτιο ξυλοδαρμό των δυνάμεων καταστολής στη διάρκεια της δίκαιης διαμαρτυρίας τους κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου που τις οδηγεί στην απόλυση. Αν ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν θα θέλει να καταγραφεί ως πρώτο δείγμα της θητείας του ο βάρβαρος και αναίτιος ξυλοδαρμός των εργαζόμενων στην ενημέρωση και των ηρωίδων καθαριστριών από τους ένστολους « νταήδες» του υπουργείου του, οφείλει τιμώντας τον όρκο του και ως γιατρός να επιληφθεί σήμερα των επεισοδίων για τον άμεσο και παραδειγματικό κολασμό των παρεκτραπέντων οργάνων.
Περιμένουμε…»

Πηγή φωτογραφίας: Δρομογράφος

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ