Ο Μουρούτης και η γενική διάνοια

Πριν από μερικές ημέρες το ΚΚΕ «έκλεψε» ορισμένα πλάνα από την Infowar Productions και χωρίς καμία αναφορά στην πηγή τα χρησιμοποίησε για να ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ εναντίον της Χρυσής Αυγής. Εάν και στην «πιάτσα» αυτό θεωρείται βαθιά ανήθικο εμάς όχι μόνο δεν μας πείραξε αλλά χαρήκαμε ιδιαιτέρως γιατί τα πλάνα χρησιμοποιήθηκαν σε ένα ντοκιμαντέρ με το σωστό πολιτικό μήνυμα για τον φασισμό και τον ναζισμό (διατηρούμε ορισμένες επιφυλάξεις για το εικαστικό αποτέλεσμα  αλλά δεν είναι του παρόντος).

Άλλωστε έχουμε εξηγήσει πολλές φορές  ότι αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Θεωρούμε ότι κάθε προϊόν της ανθρώπινης νόησης πρέπει να είναι ελεύθερα προσβάσιμο σε όλους και ως εκ τούτου μπορούμε να συγχωρέσουμε, κατ’ εξαίρεση, την παράλειψη αναφοράς της πηγής.

Εμείς οι ίδιοι μάλιστα προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε στο Catastroika την μαρξιστική έννοια της γενικής διάνοιας και πως αυτή πρέπει να παραμένει ελεύθερη από κάθε μορφή ατομικής ιδιοκτησίας.

Το πρόβλημα με ορισμένα στελέχη του ΚΚΕ είναι ότι… ποτέ τους δεν διάβασαν Μαρξ.

Έτσι λίγες ημέρες μετά τη χρήση του υλικού μας διαβάσαμε στο 902.gr ότι (πάρτε βαθιά ανάσα) μια μικρή γαλλική οργάνωση για τη διαγραφή του χρέους, η οποία ήταν συνδιοργανώτρια στην προβολή του ντοκιμαντέρ Catastroika στο Στρασβούργο, σε μια ανάρτησή της σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε μια φωτογραφία από πρωτοβουλία του ΚΚΕ έτσι ώστε να μην φαίνεται το λογότυπο του κόμματος!

Επειδή τις κομματικές τεχνικές κακόβουλης προπαγάνδας του ΚΚΕ δεν τις γνωρίζουμε και δεν μας αφορούν λέμε απλώς… ας είναι!

Στο κάτω κάτω αν τα πλάνα των ντοκιμαντέρ μας βρίσκουν αποδέκτες και ενώνουν έστω και κατ’ ελάχιστον την Αριστερά ας τα παίρνει το ΚΚΕ έστω και χωρίς αναφορά.

Η υπόθεση θα έκλεινε εδώ εάν δεν παρενέβαινε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Προσέξτε τι κατάλαβε ο Γ. Μουρούτης διαβάζοντας το κείμενο του 902

Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος Μουρούτης, ή αμοιβή του οποίου είχε φτάσει έως και τα 8.000 ευρώ, έχει πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες του μεγάρου Μαξίμου και αποτελεί το «πρόσωπο» του Έλληνα πρωθυπουργού προς τα μέσα ενημέρωσης. Το γεγονός ότι δεν διαθέτει βασικές ικανότητες κατανόησης γραπτού λόγου μήπως τον καθιστά επικίνδυνο για τη χώρα; Τι άλλο πρέπει να συμβεί έως ότου ο πρωθυπουργός αποφασίσει να απομακρύνει απ΄το πλευρό του έναν άνθρωπο που έχει εκθέσει πολλές φορές τον ίδιο και τη κυβέρνηση;

Κατανοητή η οργή του κ. Μουρούτη μετά το τελευταίο άρθρο του Unfollow για την ομάδα Αλήθειας της ΝΔ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε και την προστασία τη χώρας από την… ειδική διάνοια.

Αρης Χατζηστεφάνου

Υ.Γ Με την ευκαιρία θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά όλους τους «οπορτουνιστές» Έλληνες της Γαλλίας που ανέλαβαν το βάρος της διοργάνωσης μιας τόσο επιτυχημένης περιοδείας.

Σχετικά θέματα:
ΝΔ: Άφησαν τον Μουρούτη και έπιασαν τον Ντουρούτι
Επικοινωνιακό επιτελείο Σαμαρά: Το μεγάλο μας τσίρκο

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ