Ο ΔΟΛ και ο Πρετεντέρης της Μήλου

To διαβάσαμε και αυτό στο Βήμα: «Το δυστύχημα είναι ότι στο εσωτερικό της χώρας υπάρχουν πρόσωπα και δυνάμεις που ακόμη κι αυτή την ώρα, ως άλλοι κουκουλοφόροι, δίνουν γη και ύδωρ στους αφερέγγυους εταίρους και δανειστές μας».

Το κείμενο περιλαμβάνει και την πάγια πλέον έκφραση του συγκροτήματος ότι «η Ελλάδα αποκτά το ηθικό δικαίωμα να υπερασπισθεί τα εθνικά συμφέροντά της με κάθε μέσο». Τι σημαίνει άραγε αυτό; Απομάκρυνση από τους θεσμούς της Ε.Ε και της ευρωζώνης; Γνωρίζουν οι συντάκτες ότι ο συνάδελφός τους, Γ.Πρετεντέρης, έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι προτιμά να του κοπούν τα χέρια παρά να εγκαταλείψει το δρόμο της Ε.Ε;

Έγραφε συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος στο ίδιο εκδοτικό συγκρότημα: «Κι όταν πρόκειται για τη συνολική πορεία του τόπου, τότε η μόνη μέθοδος είναι αυτή του Κυναίγειρου στον Μαραθώνα. Αν απομακρύνεται η Ευρώπη, να την αρπάζουμε με το ένα χέρι. Κι αν μας το κόψουν, με το άλλο. Κι όταν το κόψουν κι αυτό, να την αρπάζουμε με τα δόντια – έως ότου μας πάρουν και το κεφάλι!».

Ήγγικεν η ώρα.

 

Α.Χ

 

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ