Ολοκαίνουργιος Σπ. Γραμμένος – Οι φίλοι

Πηγή: Feelgood Records

H Feelgood Records εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον ταλαντούχο και πολυπράγμονα Σπύρο Γραμμένο και αναλαμβάνει την ευθύνη να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τον τίτλο «16» (δεκάξι). Λίγες εβδομάδες πριν αυτή η κυκλοφορία γίνει πραγματικότητα, δύο νέα τραγούδια έρχονται να προϊδεάσουν για το νέο δίσκο του Σπύρου Γραμμένου. Το καινούριο άλμπουμ διασκεδάζει με το χαρακτηριστικό χιούμορ και την αμεσότητα του δημιουργού, και παράλληλα θέτει αιχμηρούς προβληματισμούς, βρίσκοντας μέσα σε αυτούς και λίγη προσωπική συγκίνηση.
Από τη μια στο «Τύπος Αθλητικός», στηλιτεύει με χιούμορ τον ναρκισσισμό και την ανάγκη για σωματική υπεροχή και δίνει άλλοθι στον εαυτό του να μπορεί να τρώει όσα σουβλάκια θέλει.
Από την άλλη στο «Οι Φίλοι», ο Σπύρος με συναισθηματική ευθύτητα μιλάει για αυτούς που αναγκάστηκαν ή επέλεξαν να φύγουν από την Ελλάδα – οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έναν τέτοιο φίλο – αλλά και για αυτούς που έμειναν πίσω περιμένοντας τους φίλους τους να επιστρέψουν.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από τον Σπύρο Γραμμένο στην προσπάθειά του να δοκιμάσει την τύχη του και ως δημιουργός εικόνων. Η συμμετοχή του Μάκη Παπαδημητρίου είναι τυχαία.
Καταναλώστε υπεύθυνα

Παραγωγή και ό,τι σημαίνει αυτό: Σπύρος Γραμμένος
Στίχοι- Μουσική: Σπύρος Γραμμένος
κιθάρες- Βασίλης Λαγδάς
Πλήκτρα- Χρήστος Καλκάνης
Κοντραμπάσο- Μιχάλης Καλκάνης
Τύμπανα- Sami Hasme

Ηχογράφηση- Μίξη Νίκος Μιχαλοδημητράκης MD recording Studios
Stem Master- Γιάννης Παξεβάνης Subway Recording Studios

Σπύρος Γραμμένος – Οι φίλοι | Spyros Grammenos – Oi filoi – Official Video Clip 2016

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ