Οι μουλάδες ζουν στην Ελλάδα

Πριν από μερικές ημέρες ένας από τους διασημότερους κληρικούς της Σαουδικής Αραβίας, του πιο σκοταδιστικού, θεοκρατικού καθεστώτος που έχει γνωρίσει ο πλανήτης του τελευταίους αιώνες, εξέδωσε φετβά με τον οποίο απαγορεύει την κατασκευή χιονάνθρωπων.

Ο πλανήτης γέλασε και συνέχισε την πορεία του, μέχρι τη στιγμή που ένας υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, δήλωσε ότι η χρήση του σήματος του twitter σε αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει την ορθόδοξη πίστη.

Η δήλωση γίνεται λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά από το Παρίσι, όπου διαδήλωσε ενάντια στην τρομοκρατία και το θρησκευτικό φανατισμό.

Με την επιστροφή του ο πρωθυπουργός απέρριψε οριστικά την ευρωπαϊκή, κοσμική παράδοση που προστάζει διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας δηλώνοντας ότι θα διατηρήσει θρησκευτικές εικόνες σε δημόσιους χώρους.

Ολόκληρη η επιστολή του φονταμενταλιστή Κωνσταντίνου Χολέβα εδώ:

“Η ασέβεια του κ. Τσίπρα προς τα ιερά Σύμβολα της Ορθοδοξίας
Με δυσάρεστη έκπληξη είδα στο Διαδίκτυο ότι ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του εξομοιώνουν το Άγιο Πνεύμα με το twitter. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στον Πειραιά κατά τον Εορτασμό των Θεοφανείων και του δόθηκε η ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια του το λευκό περιστέρι, το οποίο συμβολίζει το Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος. Αλλά ούτε τα προσχήματα δεν είναι ικανός να τηρήσει. Εκμεταλλεύθηκε αυτή την ευκαιρία που τού δόθηκε και την μετέτρεψε σε κομματική αφίσα για να ενημερώσει τους οπαδούς του ότι θα κάνει διάλογο μέσω του twitter, του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτυώσεως. Στην αφίσα αυτή γίνεται μία ασεβεστάτη εξομοίωση του περιστεριού ως συμβόλου του Αγίου Πνεύματος με το σύμβολο του twitter.

Ως Χριστιανός Ορθόδοξος και ως Έλληνας πολίτης διαμαρτύρομαι γι’ αυτή την πράξη, η οποία καταδεικνύει την έλλειψη ευαισθησίας και σεβασμού του κ. Τσίπρα προς την Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση του λαού μας. Σε αντιδιαστολή επισημαίνω με ικανοποίηση τη δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά από τις Φιλιάτες ότι όσο κυβερνά η Νέα Δημοκρατία οι εικόνες του Χριστού και των Αγίων δεν θα αποκαθηλωθούν από τα Νοσοκομεία, τα Σχολεία και τους άλλους δημοσίους χώρους, παρά την επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λαός μας γνωρίζει καλά αυτό που λησμονεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι η Ελλάδα ελευθερώθηκε το 1821 από αγωνιστές, οι οποίοι είχαν ως σύνθημά τους: «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία»!”

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ