Μια γιορτή για τους εθελοντές που βοήθησαν στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για το νερό διοργανώνει την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις 20:30, στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, το «SOSτε το Νερό».

Η πρόσκληση:

Επειδή τα σημαντικά γεγονότα είναι ωραίο να γιορτάζονται, ετοιμάζουμε γιορτή για μια μεγάλη νίκη. 218.002 άνθρωποι συμμετείχαν στο δημοψήφισμα για το νερό. Περισσότεροι από 2.000 εθελοντές πέτυχαν με τη συμμετοχή τους τον άθλο διεξαγωγής αυτού του δημοψηφίσματος. Και επειδή οι «Εθελοντές του Νερού» ήταν ο κινητήριος μοχλός πίσω από αυτό το πρωτόγνωρο για τη χώρα μας επίτευγμα άμεσης δημοκρατίας, αυτή η γιορτή είναι αφιερωμένη σε εσάς!

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις 20:30 ξανασυναντιόμαστε στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για να χαρούμε και να χορέψουμε παρέα το… χορό του Νερού. Φωτιά στα decks θα βάλει η Πία Μπακογιώρου. Οι υπόλοιποι θα συνδράμουμε με το κέφι μας, αφού «το κέφι μας θα τους εξοντώσει»…

Η γιορτή είναι ρεφενέ κι έτσι όσοι έχουμε διάθεση και χρόνο ετοιμάζουμε και φέρνουμε «εδέσματα» για να μην τη βγάλουμε ξεροσφύρι!

Και επειδή η προσπάθειά μας για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του νερού της Θεσσαλονίκης δεν σταματάει με το δημοψήφισμα, θα σας κρατάμε ενήμερους για τις επόμενες δράσεις μας στις οποίες θα χρειαστούμε τη βοήθεια και τη συνδρομή σας.

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!!

«SOSτε το Νερό»