φασισμός α.ε

To δίκτυο του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε μεγαλώνει σε όλη την Ευρώπη

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την προσθήκη πέντε ακόμη χορηγών επικοινωνίας στο ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε, που προετοιμάζει η ομάδα των δημιουργών του Debtocracy και του Catastroika.

O Ρ/Σ Mojoradio, τα site e-tetradio, xpressed και omnia tv μαζί με το ανεξάρτητο δίκτυο συνδικάτων USI ενώνουν τις δυνάμεις τους με με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, την Εφημερίδα των Συντακτών, το περιοδικό Unfollow και την Ελληνοφρένεια για την προώθηση του νέου ντοκιμαντέρ.

Παράλληλα το νέο μας ραδιοφωνικό σποτάκι μεταδίδεται πλέον σε σταθμούς σε όλη την Ελλάδα ενώ ομάδες φοιτητών και εργαζομένων σε ευρωπαϊκές χώρες προετοιμάζουν εκδηλώσεις οικονομικής ενίσχυσης. Ξεκινήσαμε από τις Βρυξέλλες με την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται» και έπεται συνέχεια.

 

Στόχος μας, όπως εξηγήσαμε από την πρώτη στιγμή, δεν είναι απλώς η ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ και η αποκάλυψη των πολιτικών, οικονομικών και εκδοτικών συμφερόντων που στηρίζουν την άνοδο του φασισμού. Θέλουμε το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε να αποτελέσει μια αφορμή για τη συνεύρεση ενεργών πολιτών από ολόκληρη την Ευρώπη σε ένα πλατύ αντιφασιστικό μέτωπο.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε στη διάδοση της νέας μας παραγωγής κατεβάζοντας το πρώτο διαφημιστικό video και τοποθετώντας στα site σας το banner του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. που θα βρείτε εδώ.
 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321 (Κ.Χατζηστεφάνου)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

 

 

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ