Ο ρ/σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων υποδέχεται το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός του σταθμού, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 7:00.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες από διαφορετικές μουσικές σκηνές με δυναμικό λόγο, θα συνθέσουν ένα πολυποίκιλο χαρμάνι από ελληνική rock και Βαλκανική παραδοσιακή μουσική με ψήγματα από electronica και ένα πέρασμα από τους ονειρικούς δρόμους της Ανατολής, σε μια συναυλία αντιπροσωπευτική του σταθμού που επί οκτώ χρόνια αγκαλιάζει όλα σχεδόν τα μουσικά είδη και υποστηρίζει τις ανεξάρτητες καλλιτεχνικές παραγωγές: Φοίβος Δεληβοριάς, Ορφέας Περίδης, Ματούλα Ζαμάνη, Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης, Mode Plagal, Lolek, Fide, Yianneis, Μαρία Πανοσιάν και Baby Guru.

Το συναυλιακό πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από πολλά δρώμενα, stand-up comedy, θέατρο και θέατρο δρόμου, performancies από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ, και πολλά ακόμη.
Πιο αναλυτικά, μεταξύ των συναυλιών, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει δύο θεατρικές παρεμβάσεις σε κείμενα Karl Valentine, Bertolt Brecht και άλλων, και οι κωμικοί Δημήτρης Χριστοφορίδης και Διονύσης Ατζαράκης θα κάνουν stand-up comedy, με παράλληλες performances από τους καλλιτέχνες της σχολής τσίρκο Circus Dayz (ζογκλέρ, ακροβάτες, ξυλοπόδαρους, θέατρο δρόμου).

Τη γιορτή θα παρουσιάσουν ο Στυλιανός Τζιρίτας και ο Χάρης Συμβουλίδης, παραγωγοί της εκπομπής «Κόκκινος Πετεινός» (105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ).

Γενική Είσοδος:10€ | Προπώληση: 8€ | Φοιτητές/Μαθητές/Άνεργοι: 8€
Προπώληση Εισιτηρίων: Public, Ticket House, Τεχνόπολις

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ το ραδιόφωνο που…ακούει

Στο πλαίσιο της συναυλίας θα συμμετέχουν με περίπτερα οι παρακάτω κοινωνικοί φορείς:
UNICEF
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
Σύλλογος οικογένειας ΚΕΘΕΑ Νόστος
18 άνω
Διεθνής Αμνηστία
Παιδικά χωριά sos
Κέντρο Ζωής
Σωματείο Θησέας

CLOSE
CLOSE