Κινήσεις πανικού από το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη

Με χουντικού τύπου κινήσεις απαντά το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη καθώς η υπόθεση του κλεισίματος της ΕΡΤ απειλεί να ανατρέψει άμεσα την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το typologies.gr «τα τελευταία λεπτά κυκλοφορεί ένα mail με την υπογραφή ενός προσώπου, για λογαριασμό του υπουργού Οικονομικών, καθηγητή Γιάννη Στουρνάρα, το οποίο απειλεί με κυρώσεις όσα ΜΜΕ αναπαράγουν το σήμα της ΕΡΤ».

Το περιεχόμενο του e-mail έχει ως εξής:

Subject: Κατάργηση ΕΡΤ Α.Ε.
Αγαπητέ κύριε-αγαπητή κυρία,
Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ’ αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.
Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ’αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Για τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες από το ραδιομέγαρο, άγνωστος επιχειρηματίας ιδιοκτήτης ιδιωτικού σταθμού πραγματοποιεί παρεμβολές στο σήμα της EBU ποθ αναμεταδίδει το σήμα της ΕΡΤ.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ