Κατρούγκαλος: «Εκτέλεση συμβολαίου» από Το Βήμα

Καταγγελίες σοκ από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο, που παρουσιάζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ως υποκινητές της εναντίον του προβοκάτσιας.

Δείτε το video από την εμφάνισή του στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο” στην οποία χαρακτήρισε τον διευθυντή του Βήματος, Βασίλη Χιώτη, «βρωμερό υποκείμενο ψεύτη και συκοφάντη».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε «καραμπινάτο ψέμα» την πληροφορία του Βήματος πως αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου υπέγραψε συμβάσεις με απολυμένους και διαθέσιμους δημοσίους υπαλλήλους με στόχο να εισπράξει προμήθεια 12% από τα ακαθάριστα ποσά που θα επιδικάζονταν στους πελάτες του.

Παράλληλα, κατήγγειλε την εμπλοκή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στο «συμβόλαιο διαπλοκής» εναντίον του, κάνοντας λόγο για «σαφή διασύνδεση» μεταξύ της εφημερίδας και των «κομμάτων της διαπλοκής», σημειώνοντας πως στόχος του δημοσιεύματος είναι να πληγεί πολιτικά η κυβέρνηση.

Ο Γ. Κατρούγκαλος έδωσε συνέντευξη Τύπου για το θέμα στην οποία χαρακτήρισε το δημοσίευμα της εφημερίδας Συλλεκτικό κομμάτι κιτρινισμού.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ και Αυγή

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ