σκουπίδα Γαλλία

«Καλώς ήρθατε στην Γαλλία»

Από τον λογαριασμό της Μαρίας Δεναξά στο facebook

Η εικόνα της χώρας σήμερα μέσα απο φωτογραφίες, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το ‪#‎Εuro2016‬…

Ο Ολαντ τρέχει τώρα να τα “μαζέψει” βάζοντας την υπουργό εργασίας Ελ Κομρί να διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση, ότι “είναι έτοιμη να δεχθεί τον επικεφαλής του συνδικάτου CGT για έναν νέο γύρο διαπραγματεύσεων.”

Την ίδια στιγμή η δήμαρχος του Παρισιού, υποσχέθηκε ότι τα σκουπίδια στην γαλλική πρωτεύουσα θα μαζευτούν εδώ και τώρα! Το θέμα είναι που θα τα πάει μιας και οι χωματερές τελούν υπο κατάληψη;

Στην περιπτωση που ο Ολαντ, ο οποίος επιθυμεί να καταλύσει τα εργατικά δικαιώματα, αλλά είπε όχι στο να μπεί πλαφόν στους τρελούς μισθούς των προέδρων επιχειρήσεων, αποτύχει στην νέα προσέγγιση με τους εκπροσώπους των συνδικάτων, τότε όπως λένε απο το προεδρικό μέγαρο, θα χρησιμοποιήσει το όπλο της επιστράτευσης.

“Θα υπάρξει μεγαλύτερη αντίσταση, αν γίνει επιστράτευση” ήταν η άμεση απάντηση του συνδικάτου GCT!

Υ.Γ. Κυβέρνηση, διοργανωτές και ΜΜΕ ωρύονται που αμαυρώθηκε η εικόνα του #Εuro2016, που έχει σπόνσορες πολυεθνικές, οι οποίες έχουν λομπίστες στις Βρυξέλλες και υπαγορεύουν νέους εργασιακούς, συνταξιοδοτικούς νόμους κι όχι μόνο!

“Κιχ” για τον εργασιακό Αρμαγεδώνα.
Φωνές κι απόγνωση μόνο για το “θέαμα”

Φωτος => Τα βουνά απο τα σκουπίδια στο Παρίσι που αρκετά γαλλικά ΜΜΕ, επιχειρούν να κρύψουν κάτω απο το χαλί της αθλητικής διοργάνωσης, όπως και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ