Άγιος Παντελεήμονας

Η ΧΑ, συνεχίζει να τρομοκρατεί στον Άγιο Παντελεήμονα

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω πολύ σοβαρή καταγγελία. Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στη διάθεση του info-war.gr με την παράκληση να μην δημοσιευθούν

“Πριν από λίγες μέρες ένα ζευγάρι διερχόταν από την πίσω πλευρά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα ενώ στο μπροστά μέρος ήταν σταθμευμένες μηχανες της ομαδας ΔΙΑΣ. Ενώ το ζευγάρι δεν έφερε πάνω του κάποιο διακριτικό πολιτικών πεποιθήσεων, τρια ατομα που καθοντουσαν στα σκαλακια του Αγ. Παντελεημονα αρχισανε να τους βρίζουνε ως “αναρχικούς” (“όπου σκοταδι και βροχη, π…ς γιοι αναρχικοι”) .

Χωρίς το ζευγάρι να δώσει κάποια απάντηση, λίγο πιο πέρα έπεσε πάνω σε δυο χρυσαυγίτες που έγραφαν συνθήματα στους τοίχους. Εκείνοι, σφυρίζοντας συνθηματικά στην πρώτη ομάδα, αρχισαν να ακολουθουν το ζευγαρι χωρις να προηγηθει καποια προκληση. Τους καταδίωξαν μέχρι την είσοδο πολυκατοικίας στην οποία μπήκαν κι αφού έκλεισαν την πόρτα, οι χρυσαυγίτες προσπάθησαν μετά μανίας να σπάσουν τη τζαμαρία. Αφού προσπάθησαν αρκετή ώρα χωρίς επιτυχία, έφυγαν.

Οι χρυσαυγίτες προσπαθούν με την κάλυψη της αστυνομίας να ανακαταλάβουν την περιοχή και με κριτήριο όχι μόνο το χρώμα του δέρματος αλλά και τον τρόπο ένδυσης – που προφανώς κρίθηκε “αναρχικός” στην περίπτωση του ζευγαριού – να επιβάλουν το ποιος θα μπορεί και ποιος όχι να περνάει από εκεί”

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ