Εγώ ο απαισιότατος πάω διακοπές

Αγαπημένοι μου αναγνώστες…

Χτες το πρωί έγραψα ένα κείμενο στο οποίο εξηγούσα ότι το Άγιο Όρος, στο οποίο ξημεροβραδιάζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκρίνοντας του μοναχούς με τους Ζαπατίστας, είχε στείλει μια επιστολή στον Χίτλερ, στην οποία δήλωνε την απόλυτη υποταγή του στη ναζιστική Γερμανία.

Στο Facebook, ανάμεσα σε άλλα σχόλια διάβασα και το εξής:

syriza

Λίγες ώρες αργότερα και αφού είχα ποστάρει καμιά δεκαριά άρθρα στα οποία συνέκρινα την πολιτική του Ισραήλ με το φιλοφασιστικό καθεστώς του Απαρτχάιντ και τη σφαγή στη Γάζα με τη ναζιστική θηριωδία, διάβασα εδώ ότι είμαι φιλοσιωνιστικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και καλά φιλοσιωνιστής (είμαι μάλιστα ο πρώτος του είδους που το Ισραήλ του έχει απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα για τη δημοσιογραφική κάλυψη της δράσης φιλοπαλαιστίνιων ακτιβιστών)… αλλά να με πουν και παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ;

Επειδή λοιπόν δεν θα κάτσω με τρελάνετε εσείς, λέω να πάω μια εβδομάδα διακοπές.

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές θα είναι επανάληψη για τις επόμενες δυο εβδομάδες, το site θα ανανεώνεται αραιά και που και στα e-mail θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι πολύ φοβερό για να πάρετε απάντηση.

Αν πάντως σας φέρνει ο δρόμος σας προς την Ικαρία, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου έχουμε προβολή του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε και συζήτηση στην πλατεία Χρι­στού Ραχών (9:30 το βράδυ).

Αν πάλι είστε στην Αθήνα μην ξεχάσετε τη συναυλία για τη Γάζα που διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας συλλογής φαρμάκων για τον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Καλό σας καλοκαίρι

Υ.Γ Αν αναρωτιέστε ποιος βρίσκεται πίσω από το κείμενο περί φιλοσιωνισμού να σας δώσω μια μικρή βοήθεια: ο αρχηγός του είναι πιστός υπάλληλος της Μάνιας Τεγοπούλου στην Ελευθεροτυπία και ιδιαίτερα αγαπητός στη Χρυσή Αυγή.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ