Δ. Τρίμης: Κάτι τρέχει με το μυαλό του Σίμου…

Σχόλιο του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δ.Τρίμη

«Νέα αήθη και βλακώδη επίθεση κατά της ΕΣΗΕΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχετικά με την απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της Ενωσης να κηρύξει στάση εργασίας (10π.μ με 5 μ.μ.) την ερχόμενη Δευτέρα 4/3/13, ενόψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης για την εκλογή διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ (σ.σ. στη συνέλευση απαιτείται η παρουσία περίπου 1.500 συναδέλφων – 1/4 των μελών).

«Στις αιτιάσεις του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ και του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. πού τις είδε τις αιτιάσεις ο Σίμος; Πού κολλάει ο ΣΥΡΙΖΑ;) , ότι η απόφαση για στάση εργασίας τη Δευτέρα δεν είναι σκόπιμη (σ.σ. πότε απολογήθηκε η ΕΣΗΕΑ για το δικαίωμά της να πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση;) αλλά προγραμματισμένη, απαντά η ίδια η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ της 21ης Φεβρουαρίου, που καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση το Σάββατο και αν δεν υπάρξει παρουσία του ενός τρίτου των μελών της, τότε η συνεδρίαση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα. Προφανώς, το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ προεξοφλεί ότι δεν θα υπάρξει απαρτία και μεταθέτει τη συνεδρίαση για τη Δευτέρα. Επιβεβαιώνεται περίτρανα πως πρόκειται για εθνική δολιοφθορά από τους κομματικούς εγκάθετους συνδικαλιστές του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κεδίκογλου.

Αν καταλάβαμε, κατά το “πνεύμα και την ηθική” του κυβερνητικού εκπροσώπου, αποτελεί “εθνική δολιοφθορά” το δικαίωμα του “σωματείου του” (ως γνωστόν είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ) να προσπαθεί να πετύχει απαρτία των μελών του για να αποφασίζουν οι δημοσιογράφοι νόμιμα και δημοκρατικά για τις τύχες τους…
Πάει! …”το ‘καψε”, το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας»

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ