Αποκλειστικό: Πως πιέζουν οι εταιρείες για το ΝΑΙ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ένα από τα δεκάδες μηνύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σε μεγάλες επιχειρήσεις ασκώντας ψυχολογική πίεση στους υπαλλήλους να ψηφίσουν για το ΝΑΙ απειλώντας με διακοπή μισθοδοσίας με πρόσχημα τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.

Τα στοιχεία της εταιρείας είναι στη διάθεση του Info-war.gr


11655515_10204835502875606_1149367019_n

Όπως αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δεν δικαιολογείται για κανένα λόγο η μη εμπρόθεσμη καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων, μετά και από τις νέες ρυθμίσεις που προβλέφθηκαν με σκοπό τη διευκόλυνση της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, μετά από ενέργειες της Κυβέρνησης, δίνεται στους εργοδότες η δυνατότητα καταβολής της μισθοδοσίας χωρίς περιορισμούς, ηλεκτρονικά ή με την κατάθεση μετρητών/επιταγών, μέσω συγκεκριμένων υποκαταστημάτων τραπεζών που θα υποδειχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Παράλληλα, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης φαινομένων καταστρατήγησης και παραβίασης της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ