Στο σημείο αυτό θα σας προτείναμε την παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Κυβέρνηση της Αριστεράς Δρόμος για το μέλλον ή παρένθεση;» που παρουσιάζουν οι εκδόσεις Τόπος και ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο 105,5 την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, ώρα 19.00 στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.

Αφού όμως διαβάσαμε την παρακάτω κριτική, για ένα από τα κείμενα του βιβλίου, στην ακροδεξιά εφημερίδα Δημοκρατία θεωρήσαμε απάνθρωπο να μην την μοιραστούμε μαζί σας. Προσοχή προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων:

Απειλούν οι ακραίοι κοκκινοφρουροί του Τσίπρα

«Nύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στο κράτος, πογκρόμ διώξεων «φιλομνημονιακών δημοσίων υπαλλήλων» και πραξικόπημα για «την ανατροπή του πυρήνα της ηγεσίας» στη Δικαιοσύνη, στον Στρατό, και στα Σώματα Ασφαλείας προαναγγέλλει σε περίπτωση που έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής Δημήτρης Μπελαντής […] ο κ. Μπελαντής επαναφέρει τον πρασινοφρουρισμό που έζησε ο ελληνικός λαός το 1981 σε μεταλλαγμένο κοκκινοφρουρισμό και προϊδεάζει για τη δημιουργία ενός αριστερού παρακράτους. Οι… κόκκινοι φρουροί θα έχουν εκτεταμένο ρόλο σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς. Η Δικαιοσύνη θα είναι ο πρώτος στόχος τους».

… και συνεχίζουμε με την ανακοίνωση

Θα μιλήσουν:
Λεωνίδας Βατικιώτης,
δημ/φος, επισκ. καθηγητής Οικονομ. Free Varna University Κύπρου

Ρένα Δούρου,
μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Β΄ Αθήνας

Γιάννης Δραγασάκης,
οικονομ., Αντιπρ. Βουλής, μέλος Συντ. Γραμμ. ΣΥΡΙΖΑ

Σοφία Σακοράφα,
βουλευτής Β΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Τόλιος,
διδ. Οικονομ. Επιστημών, μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, συντονιστής ΜΑΧΩΜΕ

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, δ/θυντής Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5».

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, ώρα 19.00

στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, τηλ. 210 3675400