άλιμος

Ακαδημαϊκός χουλιγκανισμός – φασισμός: 1-0

Μέλη της πρωτοεμφανιζόμενης (αν δεν μας απατά η μνήμη μας) οργάνωσης «Λέσχη Φίλων Ακαδημαϊκού Χουλιγκανισμού “Χουάν Χοσέ Μπορέλι”» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές σε γραφείο της ναζιστικής «Ελληνικής Αυγής», που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση «ανάληψης ευθύνης» όπως δημοσιεύθηκε στο Athens Indymedia:

«Τα ξημερώματα της Τετάρτης 07/05 επιτεθήκαμε σε γραφεία που νοικιάζει η Χρυσή Αυγή για τον δημοτικό συνδυασμό της «Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο» ενόψει των επικείμενων εκλογών, στην οδό Δωδεκανήσου.

Προσεγγίσαμε τα γραφεία και αφού σπάσαμε τις τζαμαρίες, ρίξαμε μπογιές σε μια προσπάθεια να τα κάνουμε όσο πιο «όμορφα» γινόταν.

Με αυτή την ενέργεια άμεσης δράσης δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, οι απόγονοι των χιτών και ταγματασφαλιτών, οι συνοδοιπόροι των μπάτσων, αυτοί που παθαίνουν ονείρωξη με τον Χίτλερ, τον Μουσολίνι και τον Μεταξά και χαίρονται με ολοκληρωτισμούς, Νταχάου και Άουσβιτς, σε κάθε τους βήμα θα πέφτουν πάνω σε ένα απροσπέλαστο εμπόδιο αποφασισμένων ανθρώπων, που με τις όποιες δυνάμεις τους, με κάθε μέσο και με οποιοδήποτε κόστος θα στέκονται και θα τους χτυπάνε. Χτυπάμε λοιπόν τους μισάνθρωπους φασίστες παντού: στους δρόμους, στις πλατείες, στα σχολεία, στις πορείες, στα γήπεδα, στους χώρους εργασίας, μην αφήνοντάς τους σπιθαμή γης.

Καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας.

ΥΓ. Αλληλέγγυους και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους/ες τους/τις μάχιμους/ες αντιφασίστες/στριες”

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ