ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε στην Νέα Σμύρνη

Συζήτηση με τον Αρη Χατζηστεφάνου και προβολή του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε διοργανώνουν την Κυριακή 15 Ιουνίου οργανώσεις και ενώσεις πολιτών της Νέας Σμύρνης.

Η συζήτηση, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης ξεκινά στις 19:30

Το πρόγραμμα διήμερων προβολών και συζητήσεων έχει ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΗ

19:30 – Συζήτηση με τον Άρη Χατζηστεφάνου (δημοσιογραφική ομάδα του Infowar)

21:00 – Προβολή του ντοκυμανταίρ “Φασισμός Α.Ε.”

Μόλις οχτώ μήνες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο φασισμός συνεχίζει να μας απειλεί. Η Χρυσή Αυγή ανεβάζει τα εκλογικά της ποσοστά και ταυτόχρονα συνεχίζει τη νεοναζιστική της τρομοκρατία στις γειτονιές.

Τι είναι όμως ο φασισμός; Από πού αντλεί τη δυναμική του; Και το κυριότερο: ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί; Σε αυτά (και πολλά άλλα) ερωτήματα επιχειρεί να απαντήσει το νέο ντοκιμαντέρ της δημοσιογραφικής ομάδας του Infowar. Την Κυριακή στις 21.00 προβάλουμε το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. που αποκαλύπτει τόσο την ιστορική πορεία του φασισμού στην Ελλάδα όσο και τη στενή του σχέση με την οικονομική ολιγαρχία και το κράτος. Λίγο πριν, στις 19.30 συζητάμε με τον Άρη Χατζηστεφάνου για το ντοκιμαντέρ και όχι μόνο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΗ

19:30 – Συζήτηση με τον Γιώργο Γιουκάκη (πρώην εργαζόμενο στην ΕΡΤ)

21:00 – Προβολή βίντεο σχετικά με τον αγώνα ενάντια στο “μαύρο” στην ΕΡΤ

Στις 11 Ιούνη συμπληρώνεται ένας χρόνος από «μαύρο» στην ΕΡΤ. Η κυβέρνηση με πραξικοπηματικό τρόπο αποφάσισε εν μία νυκτί να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, προκαλώντας ένα μαζικό κίνημα αντίστασης. Το κλείσιμο της ΕΡΤ αποτέλεσε μια μόνο στιγμή μέσα στην πρωτοφανή επίθεση στα εργασιακά και δημοκρατικά μας δικαιώματα και στην προσπάθεια άγριας καταστολής κάθε εστίας αντίστασης, κάθε κινήματος που παλεύει ενάντια στις πολιτικές λιτότητας. Τη Δευτέρα στις 19.30 συζητάμε με το Γιώργο Γιουκάκη (πρώην εργαζόμενο στην ΕΡΤ) για το που βρίσκεται ο αγώνας τους σήμερα ενώ στις 21.00 θα προβληθεί videoσχετικά με το κίνημα κατάληψης της ΕΡΤ.

Πρωτοβουλία Ν. Σμύρνης ενάντια σε Φασισμό – Ρατσισμό – Κρατική Καταστολή

Εργατική Λέσχη Ν. Σμύρνης

Λαϊκή Συνέλευση Πλατεία Ν. Σμύρνης

Ανήσυχοι Γονείς Π. Φαλήρου – Ν. Σμύρνης

 

 

 

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ