Φασισμός προβολές

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. σε Ολλανδία και Βέλγιο

Άμστερνταμ, Ναϊμέχεν, Αμβέρσα και Βρυξέλλες είναι οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας που πραγματοποιεί το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθεί και θα μιλήσει και ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Άρης Χατζηστεφάνου.

Πρώτη στάση του νέου κύκλου προβολών, η Ολλανδία. Το Σάββατο 31 Μαΐου, στις 18:00 τοπική ώρα, το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. θα προβληθεί στο Cinema LAB111 του Άμστερνταμ. Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση έχει αναλάβει η ομάδα REINFORM σε συνεργασία με τους BORDERLESS.

Ακολουθεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 1η Ιουνίου, το Ναϊμέχεν. Η προβολή θα γίνει στο De Grote Broek, στις 15:00 τοπική ώρα, και πάλι με πρωτοβουλία της REINFORM σε συνεργασία με την ομάδα Anarchistische Groep Nijmegen.

Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. ταξιδεύει στο Βέλγιο και προβάλλεται στο Universiteit Antwerpen της Αμβέρσας, στις 19:30 τοπική ώρα.

Την Τρίτη 3 Ιουνίου, «μεταφέρεται» στις Βρυξέλλες και στο Cinéma Vendôme, στις 19:00. Η πρωτοβουλία για την τελευταία εκδήλωση ανήκει σε αρκετούς: Initiative Solidarité, Bruxelles Laïque, CADTM, Zin TV, Groupe Réagis de la FGTB και JOC.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, ο Άρης Χατζηστεφάνου θα βρεθεί στην Κύπρο και θα μιλήσει σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Ενάντια στη Φασιστική Απειλή Κύπρου για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Η εκδήλωση με θέμα «Πώς αντιμετωπίζεται η φασιστική απειλή», πραγματοποιείται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στις 19:30.

Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προβολές του ΦΑΣΣΜΟΣ Α.Ε. στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη από τη σελίδα μας infowarproductions.com

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ