Ημερολόγιο ντοκιμαντέρ II

Πέρασαν σχεδόν δέκα ημέρες από την τελευταία ενημέρωση και σκεφτήκαμε να σας δώσουμε μια εικόνα που βρισκόμαστε, σχετικά με τα γυρίσματα του νέου μας ντοκιμαντέρ ενάντια στο φασισμό και στα οικονομικά συμφέροντα που τον εκτρέφουν.

Το πρώτο μας τρέιλερ είναι έτοιμο και θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε σε λίγες ημέρες, μόλις ανακοινώσουμε τον τίτλο και παρουσιάσουμε το νέο μας site – μέσω του οποίου θα ξεκινήσει και η χρηματοδότηση της προσπάθειας.

Γράφουμε μουσικές, δοκιμάζουμε νέο εξοπλισμό, τεχνικές λήψεις και επεξεργασίας της εικόνας στο post production. Κυρίως όμως διαβάζουμε και συζητάμε με ανθρώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό συγκεντρώνοντας πληροφορίες για τα βαθύτερα αίτια της ανάπτυξης του φασισμού.

Ήδη ολοκληρώσαμε τα πρώτα γυρίσματα στην Ιταλία και σύντομα θα φύγουμε και για Γερμανία ενώ παράλληλα δουλεύουμε συνεντεύξεις και πλάνα στην Ελλάδα.

Η λίστα των χορηγών επικοινωνίας που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια έχει επίσης διευρυνθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες αναγκαστήκαμε να αρνηθούμε αρκετές προσκλήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα σε αντιφασιστικές εκδηλώσεις αλλά σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερα να επισπεύσουμε την παραγωγή και να είμαστε στη διάθεσή σας όταν θα είναι έτοιμο το ντοκιμαντέρ.

Ισχύει όμως το ραντεβού που σας είχαμε ανακοινώσει για αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο 2ο αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό φεστιβάλ της Καλαμάτας. Ελάτε να συζητήσουμε για το νέο ντοκιμαντέρ, τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε στην παραγωγή και τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν την προβολή του.

Infowar Productions
Οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika.

Σχετικά θέματα:
Ξεκινάμε: Νέο ντοκιμαντέρ από την ομάδα του Debtocracy και του Catastroika

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ