Στις 10 Απριλίου βλέπουμε ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Ξεπερνούν ήδη τις 100 οι προγραμματισμένες προβολές του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε, μόνο για την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ.

Ομάδες πολιτών και οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν δημόσιες προβολές, με δωρεάν είσοδο, σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις ενώ το ντοκιμαντέρ μεταφράζεται ήδη σε τουλάχιστον άλλες πέντε γλώσσες.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τον χάρτη με τις προβολές που έχουν επιβεβαιωθεί από τους διοργανωτές αλλά και τους τρόπους επικοινωνίας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Για όσους προτιμούν να δούν το ντοκιμαντέρ από το σπίτι, την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ, μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα μας fascism-inc.com.

Το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. φιλοδοξεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα να συνεχίσει ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Για άλλη μια φορά απορρίπτουμε κάθε χρηματοδότηση από κόμματα και εταιρείες και ανακοινώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης.

Και σε αυτή την περίπτωση ο μοναδικός μας χρηματοδότης είστε εσείς. Μπορείτε να θέλετε να ενισχύσετε την παραγωγή μέσω Paypal ή τραπεζικού λογαριασμού.

Για όσους συνεισέφεραν στην παραγωγή ο κινηματογράφος Ιντεάλ προσφέρει μια δωρεάν προβολή την Κυριακή 13 Απριλίου στις 14:30 ενώ επιχειρούμε να διοργανώσουμε ανάλογες προβολές και σε άλλες πόλεις.




 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321 (Κ.Χ)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ