Ο Λάτσης μπαίνει στο ΥΠ.ΟΙΚ οι καθαρίστριες βγαίνουν με ασθενοφόρα

Σε επίδειξη πρωτοφανούς αγριότητας προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις απέναντι στις καθαρίστριες που βρίσκονταν στο υπουργείο Οικονομικών.

Όπως μεταδίδει ο Δρομογράφος τα ΜΑΤ χτύπησαν τις ηλικιωμένες γυναίκες στέλνοντας μια από αυτές στο νοσοκομείο ενώ για αρκετή ώρα εμπόδιζαν την πρόσβαση στο χώρο ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου επιχειρούσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Εν τω μεταξύ σήμερα πραγματοποιήθηκε και η τελετή παράδοσης – παραλαβής της οικονομικής εξουσίας καθώς ο πρώην υπάλληλος του Λάτση, Γκίκας Χαρδούβελης, αποχώρησε από την Eurobank (θέση την οποία διατηρούσε ακόμη και όταν διαπραγματευόταν το ελληνικό χρέος με το διεθνές λόμπι των τραπεζών IIF) για να αναλάβει την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Η πρώτη ημέρα του μη εκλεγμένου υπουργού Οικονομικών δίνει όπως φαίνεται και το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προέρχονται από τον δρομογράφο, που αποτέλεσε και την βασική πηγή ενημέρωσης για ό,τι συνέβαινε όλη την ημέρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

BpxyAjrIIAAokDO

BpxwjYzIAAELQc4BpxwkE6IAAAkXlOBpxwzVLIUAAcNhL

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ