Να ποιοι στηρίζουν το περιοδικό που προσβάλλει τον πρωθυπουργό

Με το τελευταίο τεύχος του Unfollow στο χέρι, ως άλλη Ελένη Λούκα, κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες αρκετά στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Καθώς πλήθαιναν οι πληροφορίες περί ανασχηματισμού και σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό του κόμματος υμνούσε τον Αντώνη Σαμαρά, αρκετοί από τους «ριγμένους» καλούσαν εισαγγελείς να παρέμβουν για να προστατεύουν την τιμή του πρωθυπουργού.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτέλεσε και πάλι ο τηλεπωλητής Α.Γεωργιάδης, ο οποίος μόλις επέστρεψε από την στημένη συγκέντρωση στη Χαλκιδική για λογαριασμό της καναδικής εταιρείας Eldorado, αναζήτησε νέο τρόπο προβολής στα κανάλια. Πιθανολογείται ότι το έκανε για να μην φτάσει στο πρωθυπουργικό γραφείο ότι o ίδιος φωτογραφιζόταν και στο παρελθόν κρατώντας τεύχος του περιοδικού.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ο μηχανισμός του Μαξίμου αλλά και του γραφείου του κ.Γεωργιάδη στοχοποιούν συντάκτες του περιοδικού αναρτώντας φωτογραφίες τους και διαδίδοντας ψευδείς κατηγορίες με στόχο να κινητοποιήσουν, μεταξύ άλλων, και δυνάμεις της «αδερφικής» νεοναζιστικής δεξιάς.

Η επιχείρηση ξεκίνησε πρακτικά από το προηγούμενο τεύχος του Unfollow όταν ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επικοινώνησε με το περιοδικό με την ιδιότητα του δικηγόρου του Μελισανίδη ζητώντας απομάκρυνση κειμένων από την ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ