Με κλεμμένο λογότυπο το κόμμα ΓΑΠ;

Το σήμα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου αμερικανικών κολεγίων, εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες από αρκετά μέσα ενημέρωσης σαν νέο λογότυπο του Κινήματος Αλλαγής που εξήγγειλε ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

Το σήμα εμφανίστηκε σε σελίδα του facebook η αυθεντικότητα της οποίας δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ενώ παραπέμπει σε ιστοσελίδα που δεν λειτουργεί.

Αν πάντως επιβεβαιωνόταν ότι αυτό θα είναι το επίσημο σήμα του κόμματος φαίνεται ότι το λεγόμενο «τρίτο ΠΑΣΟΚ» του ελληνικού πολιτικού σκηνικού (μαζί με το αρχικό του Ανδρέα Παπανδρέου και το Ποτάμι του Στ, Θεοδωράκη) δεν ξεκινά και με πολύ μεγάλη πρωτοτυπία.

Το σημαντικότερο πρόβλημα βέβαια θα ήταν ότι το συγκεκριμένο λογότυπο είναι νομικά κατοχυρωμένο στις ΗΠΑ και οι ιδιοκτήτες του μάλλον δεν θα χαίρονταν και πολύ να μάθουν ότι χρησιμοποιείται από έναν «σοσιαλιστή» πολιτικό – ακόμη και αν είναι αυτός που παρέδωσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ.

papa

 

Ανανέωση 17:52 Σύμφωνα πάντως με την iefimerida από το στρατόπεδο Παπανδρέου “ανακοινώθηκε ότι τα προφίλ στο Facebook δεν ισχύουν”.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ