Ο Δένδιας ή το παρακράτος πίσω από τη μαφιόζικη απαγωγή;

Ανακοίνωση της κίνησης “Απελάστε το ρατσισμό”

Από σήμερα το πρωί, όπως ενημερώθηκαν οι οικείοι και οι δικηγόροι του από την Τουρκική Αστυνομία, ο πολιτικός πρόσφυγας Γιαϊλά Μπολούτ βρίσκεται έγκλειστος σε Τουρκική φυλακή.

Οι Τουρκικές Αρχές διαψεύδουν με αυτό τον τρόπο την Ελληνική Αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που μέχρι το μεσημέρι αρνούνταν πως γνωρίζουν οτιδήποτε για την υπόθεση.

Το μόνο που παραδέχτηκαν στην Επιτροπή Αλληλεγγύης, τις Οργανώσεις δικαιωμάτων και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αναζητούσαν τον Γιαϊλά από προχτές το βράδυ, είναι πως το αυτοκίνητο των απαγωγέων με πινακίδες που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες είναι της ΕΛ.ΑΣ. αλλά δεν είχε υπηρεσία στο συγκεκριμένο σημείο.

Δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα: Είτε ο κ. Δένδιας και οι επικεφαλείς της ΕΛ.ΑΣ. καλύπτουν πλήρως τους παρακρατικούς μαφιόζικους μηχανισμούς του Υπουργείου τους, είτε αυτοί οι μηχανισμοί είναι πλέον τόσο αυτονομημένοι ώστε αδιαφορούν για το ξεμπρόστιασμα της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι υπουργοί Προ – Πο και Εξωτερικών έχουν άμεση εμπλοκή και ευθύνη στην υπόθεση και έπρεπε να έχουν ήδη παραιτηθεί από το πρωί. Εκτός και αν επιθυμούν να παρατήσουν τα προσχήματα και να μιλήσουν για την ουσία. Δηλαδή πως η κατάλυση κάθε στοιχειώδους δημοκρατικής νομιμότητας της τρικομματικής οπερέτας θα είναι πλέον ο κανόνας και όχι η εξαίρεση!

Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”

Σχετικά θέματα:
Κράτος παρακράτος και Χ.A

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ