Η κυβέρνηση αγοράζει όπλα που δοκιμάστηκαν πειραματικά σε Παλαιστίνιους

Τεχνολογία και εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε δοκιμαστικά στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη προμηθευόταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει εναντίον των προσφύγων αλλά και Ελλήνων διαδηλωτών, υποστηρίζει ο συγγραφέας και αναλυτής Σιρ Χέβερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TRNN.

Ο Χέβερ αναφέρεται μεταξύ άλλων σε στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Israeli Aerospace Industries, τα οποία δοκιμάστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη. Ιδιαίτερος λόγος γίνεται όμως και στην εκπαίδευση, σε ισραηλινό έδαφος, ειδικών δυνάμεων καταστολής για την αντιμετώπιση Ελλήνων πολιτών που διαμαρτύρονται για τα μέτρα λιτότητας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σιρ Χέβερ στο The Real News Network.
https://www.youtube.com/watch?v=0PRhOf59TwI

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και χρόνια το Ισραήλ έχει στρέψει την πολεμική του βιομηχανία σε συστήματα και υπηρεσίες ελέγχου του πληθυσμού και προσφέρει εξοπλισμό και εκπαίδευση σε αστυνομικές δυνάμεις που έχουν επιχειρήσει στο Φέργκιουσον των ΗΠΑ αλλά και στις φαβέλες της Βραζιλίας.

Τους τελευταίους μήνες αρκετές οργανώσεις έχουν καταδικάσει την ολοένα και στενότερη συνεργασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με το ισραηλινό κράτος, υποστηρίζοντας ότι μπορεί πλέον να συγκριθεί με τις σχέσεις του Ισραήλ με τις ΗΠΑ.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ