Η απάντηση της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ 3

Με ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή της απαντά στις καταγγελίες για το κλείσιμο εκπομπών αλληλέγγυων που συνέβαλαν να μείνει ανοιχτό το κανάλι για δυο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή, οι συντονιστές και το σύνολο των εργαζομένων της ΕΡΤ3 που επανήλθε μετά από δύο χρόνια ανεργίας, εργάζονται από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων τους, για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της λειτουργίας του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, την παραγωγή και πανελλαδική εκπομπή προγράμματος στην τηλεόραση και τα ραδιοφωνικά προγράμματα, μέσω της πολυπλεξίας της ΕΡΤ.

Εργαζόμαστε όλοι μαζί, μεριμνώντας για τη διασφάλιση της ενότητας και της σύμπνοιας του συνόλου των εργαζομένων, με απόλυτη επίγνωση του ιστορικού και διαχρονικού ρόλου της ΕΡΤ3 και των απαιτήσεων της κοινωνίας, για μια αντικειμενική, πολυφωνική και δημοκρατική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Στην πιο κρίσιμη ιστορική συγκυρία για τη χώρα και την ώρα που η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ψάχνει να βρει τον βηματισμό της, προσηλωμένη στην αποστολή της, με ευαισθησία σε ολόκληρη την κοινωνία και με γνώμονα τη νομιμότητα, αβάσιμες και αναληθείς κατηγορίες περί δήθεν λογοκρισίας για ένα πρόγραμμα που δεν έχει ακόμη παραχθεί και βγει στον αέρα, επιχειρούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

Η παραπληροφόρηση ας μη γίνει αιτία για να διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στα πρώτα της βήματα.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ