Δένδιας

Δένδιας: Ο υπουργός του Αλτσχάιμερ

Σαν σημαντική είδηση επιχειρεί να περάσει στα μέσα ενημέρωσης ο μηχανισμός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης την πληροφορία ότι αποσύρεται η αστυνομική προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Το ακούσαμε πρώτη φορά στις 10 Σεπτεμβρίου του 2012 μετά την εξαγγελία της Χρυσής Αυγής ότι όσες αντιδράσεις και να υπάρξουν θα συνεχίσει τις βίαιες ενέργειες.

Ήταν η εποχή που η νεοναζιστική οργάνωση εξευτέλισε προσωπικά τον Δένδια πραγματοποιώντας επιχείρηση αστυνομικού τύπου σε λαϊκές αγορές με τη συνοδεία αληθινών αστυνομικών.

Η είδηση όμως κυκλοφορεί και πάλι σήμερα σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Αν ο Δένδιας θέλει να αντιμετωπίσει το φαινόμενο του νεοναζισμού θα μπορούσε να ξεκινήσει διακόπτοντας τα βασανιστήρια αντιφασιστικών ομάδων, τις ψεύτικες απειλές μηνύσεων  εναντίον δημοσιογράφων που αποκαλύπτουν το αυταρχικό του προφίλ και τις επιθέσεις σε αντιφασιστικά στέκια, που ο ίδιος διέταξε τους τελευταίους μήνες.

Παρεμπιπτόντως κύριε υπουργέ, το video του info-war.gr για την παράλληλη δράση της αστυνομίας με συμμορίες εναντίον διαδηλωτών θα το σχολιάσετε; Και για να γίνουμε πιο σαφείς: πιστεύετε ότι είναι α) περαστικοί και κάτοικοι της γειτονιάς; β) τμήματα νεοναζιστών που συνεργάζονται με την αστυνομία; γ) έμμισθοι προβοκάτορες  του υπουργείου σας χρηματοδοτούμενοι από μυστικά κονδύλια;

Μια απλή ανακοίνωση θα δώσει απάντηση στις κακόβουλες φήμες που κυκλοφορούν από χθες.

Α.Χ.

Σχετικά θέματα:

Κράτος παρακράτος και Χρυσή Αυγή
Golden Dawn party infiltrates Greek police

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ