Αν οι μνημονιακοί βουλευτές ήταν γιατροί… θα ήσουν νεκρός

Από τον λογαριασμό του Ιωάννη Λαζάρου στο facebook αλιεύσαμε το παρακάτω κείμενο, που αποδίδεται στην ιατρό Μάχη Τράκα:

«Mahi Traka
Επειδη ειμαι γιατρος αυτη την εικονα ουτε την δεχομαι !!!!! ουτε την ανεχομαι!!!! κανω εφημεριες απο 24 χρονων .. και ΑΥΤΟ. σημαινει οτι ειμαςτε ολοι οι γιατροι απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 3 μεσημερι της αλλης μερας χωρις υπνο παρα πολλες φορες. και σε αυτες τις αγρυπνες 36 ωρες οφειλουμε να σωσουμε ζωες παιρνοντας αποφασεις καθοριστικες για τον ασθενη χειρουργουμε και οφειλουμε το μυαλο μας και τα χερια μας να δουλευουν ξεκαθαρα !!!! πως λοιπον αυτοι οι βουλευτες???? οι οποιοι για μια και μοναδικη νυχτα ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για τα 11εκατομυρια ελληνων και για αλλα πολλα χρονια για τις επομενες γενιες ….. δεν αντεξαν και το ερριξαν ασυστολα στον υπνο ??????
κανονικα λογω αδρεναλινης θα επρεπε οχι μονο να μην μπορουν να κοιμηθουν αλλα και να ειναι διαρκως σε υπερενταση. σαν ελληνιδα πολιτης τους καλω ολους οσους τουλαχιστον στο φακο φαινονται να κοιμουνται να λογοδοτησουν !!!!!! γιατι στην κρισιμοτερη στιγμη της ζωης μας ενω εχουν ψηφιστει απο εμας και πληρωνονται απο εμας αυτοι δεν παρακολουθουν τα οσα διαδραματιζονται αρα δεν ψηφιζουν και σωστα αφου μπορει να χασουν πολλα απο τα αναφερομενα και σημαντικα απο αλλους ομιλητες συναδελφους τους…»

Από την πλευρά μας, ήδη πριν από την έναρξη της συζήτησης στη βουλή για το τρίτο μνημόνιο σχολιάσαμε το πρωτοφανές γεγονός ότι η πλειοψηφία των βουλευτών ζήτησε να μην τους δοθεί ο λόγος, αρνούμενοι το δικαίωμα που τους έδινε η πρόεδρος της Βουλής.

Προκειμένου να πέσουν νωρίτερα για ύπνο αρνήθηκαν δηλαδή το δικαίωμά τους να σχολιάσουν μια συμφωνία που θα κρίνει το μέλλον της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες, αν όχι αιώνες.

Καθώς η σχετική ψηφοφορία έγινε δια της ανατάσεως της χειρός δεν έχουμε στη διάθεσή μας τα ονόματα όσων απεμπόλησαν το δικαίωμά τους να μιλήσουν στη διαδικασία.

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας παρουσιάσουμε την εικόνα της ολομέλειας με όσους ζήτησαν η συζήτηση να περιοριστεί στις τρεις ώρες.

(κάντε κλικ για μεγέθυνση)
vouli1

vouli2

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ