ολυμπιακοί αγώνες

Αλεξίου, μαζί τα φάγαμε τα καρπούζια των ολυμπιακών;

Η εθνική αοιδός, που έκλεισε τη γιορτή της ρεμούλας των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 τραγουδώντας μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», τοποθετήθηκε με συνέντευξή της στο Αθηναϊκό πρακτορείο για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.

Συγκεκριμένα η Χαρούλα Αλεξίου καλεί τους Έλληνες: «Να αλλάζουμε τα τετραγωνικά της επιπολαιότητάς μας, να ξεχρεώνουμε τον ωχαδερφισμό μας, να ανοίγουμε πλέον την πόρτα στα “προς γνώση και συμμόρφωση”».

«Νομίζω» συνεχίζει η ίδια «πως οι φτωχοί θα διδάξουν πλέον την αλήθεια της πραγματικής ζωής στους ανόητους. Θα πάρει καιρό, γιατί η μετάλλαξη μας, κράτησε για δεκαετίες. Η πλαστή ευμάρεια δημιούργησε τέρατα… Η στέρηση ξυπνά τους ανθρώπους και το μοίρασμα σπέρνει νέα συνείδηση».

Ευτυχώς για όλους εμάς, που φάγαμε τα λεφτά της πατρίδας της, η Αλεξίου είναι έτοιμη να μας συγχωρήσει με την παρακάτω φράση «Αγαπάω την Ελλάδα με πάθος και θέλω το καλό της. Την συγχωρώ για τα λάθη της».

Εδώ την απολαμβάνουμε μαζί με τον Γ.Νταλάρα στην τελετή λήξης των ολυμπιακών αγώνων του 2004 – ίσως το το μεγαλύτερο φαγοπότι εργολάβων και καλλιτεχνών, σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων, που γνώρισε η χώρα τον τελευταίο αιώνα.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ