Έδωσαν στον Μπόμπολα τα σκουπίδια της Μακεδονίας

Με τη μέθοδο ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) συνεχίζεται η σταδιακή ιδιωτικοποίηση του τομέα διαχείρισης απορριμάτων, που θεωρείται από αρκετούς αναλυτές ως η τελευταία δυνατότητα της κυβέρνησης να προσφέρει έργα στους εργολάβους   και τους ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης που την στηρίζουν.

Όπως ανακοινώθηκε η Άκτωρ Παραχωρήσεις – Ηλέκτωρ, του Μπόμπολα ανακηρύχθηκε ανάδοχος του έργου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της Περφέρειας Δ. Μακεδονίας.

Το έργο περιλαμβάνει την τεχνολογική εφαρμογή της αερόβιας επεξεργασίας, η οποία θα αναληφθεί από τη γερμανική εταιρεία Herhof GmbH

Tο τελευταίο διάστημα μέσα ενημέρωσης, που ελέγχονται από τους ίδιου επιχειρηματίες που διεκδικούν τα φαραωνικά έργα διαχείρισης απορριμάτων, έκαναν λόγο για τελευταία ευκαιρία στην ανάθεση αυτών των έργων σε ιδιώτες καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα χάνονταν χρηματοδοτικά πακέτα της ΕΕ.

Δείτε το ντοκιμαντέρ της ΠΟΕ – ΟΤΑ και της INFOWAR productions για τα επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα που κινούν τα νήματα αλλά και τα συμφέροντα που προωθεί η Αγκελα Μέρκελ στη διαχείριση απορριμάτων.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ