ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε: Ένα μικρό δώρο στους μεγάλους μας χορηγούς

Με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν οικονομικά όλους αυτούς τους μήνες.

Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε τη δύναμη να μιλήσουμε με συγκεκριμένα ονόματα για τους επιχειρηματίες και τους πολιτικούς που βρέθηκαν πίσω από την άνοδο του φασισμού από τη δεκαετία του 20 μέχρι τις ημέρες μας.

Όταν λοιπόν ο κινηματογράφος Ιντεάλ μας παραχώρησε πολύ ευγενικά την αίθουσά του για προβολή την Κυριακή 13 Απριλίου στις 14:30 σκεφτήκαμε ότι θέλαμε όσο το δυντόν περισσότερους από εσάς κοντά μας.

Τα ονόματα λοιπόν όσων έχουν ενισχύσει την παραγωγή του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε μέχρι και τις 12 Απριλίου θα βρίσκονται στην είσοδο του κινηματογράφου.

Καταλαβαίνουμε φυσικά ότι αυτό είναι ελαφρώς άδικο για όσους δεν βρίσκονται στην Αθήνα και θα προσπαθήσουμε να τους αποζημιώσουμε με προβολές με κάθε ευκαιρία που μας δίνεται.

Ήδη δεκάδες πρωτοβουλίες πολιτών σε ολόκληρη την Ευρώπη οργανώνουν προβολές από το βράδυ της 10 Απριλίου. Μπορείτε να παρακολουθείτε τον χάρτη με τις τοποθεσίες ο οποίος ανανεώνεται καθημερινά και αν θέλετε να οργανώσετε και τη δική σας επικοινωνόντας μαζί μας.

Για άλλη μια φορά θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη που παρέχετε στην παραγωγή ενός ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ.

Ενισχύστε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ




 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321 (Κ.Χ)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ