Πολίτες ακύρωσαν ομιλία Βορίδη

Να ακυρώσει προγραμματισμένη ομιλία του στην Παλλήνη αναγκάστηκε ο  απερχόμενος υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, όταν ομάδα πολιτών με πρωτοβουλία  της συλλογικότητας «Ρωγμές στα Ανατολικά» και μελών της Νεολαίας της ANT.AΡ.ΣΥ.Α.συγκεντρώθηκε στην περιοχή.

Οι συγεντρωμένοι φώναζαν απλώς συνθήματα όπως «Και τώρα και πάντα όπως το 40’, την φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμούμε πάντα» και «Βορίδης – Μπαλτάκος και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί».

Οι διοργανωτές της ομιλίας ενημέρωσαν τον πρώην αρχηγό της νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ, ο οποίος προτίμησε να ακυρώσει την ομιλία του.

Η κινητοποιήση πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά τις απειλές του Βορίδη ότι δεν θα επιτρέψει το σχηματισμό κυβέρνησης της Αριστεράς «ό,τι και αν είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε».

319244-e0

Η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής εξεδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του Μάκη Βορίδη στο Atlantis Tennis Club στην Παλλήνη αλλά…όπως φαίνεται λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Με πρωτοβουλία της νεολαιίστικης συλλογικότητας «Ρωγμές στα Ανατολικά», στην οποία ανταποκρίθηκε και η τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο με πανό, συνθήματα και μοιράσμα κειμένων, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο βουλευτής να ακυρώσει με τηλεφώνημά του την ομιλία και να αποχωρίσουν και οι λιγοστοί που είχαν έρθει να ακούσουν το ακροδεξιό του παραλήρημα. Δεν έχει περάσει εξάλλου ούτε βδομάδα από όταν ο πρώην αρχηγός της φασιστικής ΕΠΕΝ και νυν στέλεχος της ΝΔ, επιδόθηκε σε έναν παραληρηματικό μονόλογο που θύμιζε επταετία.
Δεν υπάρχει πιο σαφής τρόπος να τους δείξουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι. Καταδικάζουμε εκείνους και την αντιλαική πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ που μας έχει μαυρίσει τις ζωές, έχει σπείρει την ανεργία και την ανασφάλεια, έχει τινάξει στα ύψη το ποσοστό των αυτοκτονιών – έχει βυθίσει έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση. Να ξέρουν ότι όποτε τολμήσουν να ξαναπατήσουν στις περιοχές μας θα μας βρουν απέναντί τους.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ