Πανούσης: Ο Μουρούτης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Με χυδαία επιχειρήματα, τα οποία φαίνεται να αντλεί από το οπλοστάσιο του υπεύθυνου επικοινωνίας του Σαμαρά, Γιώργου Μουρούτη, απάντησε ο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης στο ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Μανώλη Γλέζο.

Όπως διαβάζουμε στο hitandrun.gr απαντώντας σε παρέμβαση του Γλέζου, ο οποίος ζήτησε μορατόριουμ με τους δανειστές ο Πανούσης δήλωσε τα εξής:

«Η Ελλάδα όταν είναι, ιστορικά δηλαδή αυτό, όταν βρίσκεται, ένα μέτρο πριν από τον γκρεμό πηδά και τραγουδάει πένθιμα και ηρωικά τραγούδια. Τελειώσαμε με αυτό. Δεν υπάρχει ρήξη, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε από την Ευρώπη, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε μόνοι μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε συμμάχους, να έχουμε άλλο νόμισμα, τον Ενβέρ Χότζα επί Αλβανίας».

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιες δηλώσεις για τον άνθρωπο σύμβολο του αγώνα απέναντι στο φασισμό είχε τολμήσει να κάνει μόνο ο σύμβουλος επικοινωνίας του Σαμαρά.
mouroutis-gia-glezo

Δεδομένου πάντως ότι ο Πανούσης απολαμβάνει, όπως φαίνεται, την απόλυτη στήριξη του Μαξίμου, το οποίο μάλιστα τον έχρισε και επικεφαλής της ΕΥΠ ίσως ο σωστός τίτλος του συγκεκριμένου θέματος θα ήταν: «Αήθης επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Γλέζο».

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ