Με τρολ περνά την ώρα της η Σπυράκη

Συνεχίζεται ο επικοινωνιακός κατήφορος του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση ακόμη και για την χιουμοριστική (και εμφανώς παραποιημένη) φωτογραφία που ανάρτησε η σελίδα Moufanet και το Protagon παρουσιάζοντας σκισμένο πίνακα στο Μαξίμου.

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Μαρία Σπυράκι αναφέρει:
«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.
Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί.
Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».

Για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους στο δελτίο Τύπου δεν αναφέρεται το γεγονός ότι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα βρέθηκαν ψαλιδισμένες τρίχες από το μουστάκι του Χρύσανθου Λαζαριδη σκορπισμένες παντού

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ